event

Här hittar du mer information om våra planerade träffar och event

community - edge female network

Boka

För dig som är medlem ingår alla ordinarie event. Du bokar din plats här nedanför vid respektive event. Vid frågor, hör av dig till edgefemalenetwork@gmail.com


Medlem kan du bli här

event 2022

🗓 Söndag den 13:e mars kl. 15.00-17.30
👩‍💻 Digitalt via Zoom.
🌟 Reservera din plats här

Den 8:e mars uppmärksammas Internationella kvinnodagen och som medlem i EDGE har du chansen att avrunda veckan tillsammans med oss genom en peppig och stärkande eftermiddag söndag den 13:e mars 🧡

Vi har bjudit in tre erfarna och inspirerande personer som ska få dela med sig av sina bästa tips inom deras expertområden. Fokus den här eftermiddagen är juridik, ekonomi och självledarskap!

Som medlem i EDGE bokar du din plats utan kostnad.

Vi välkomnar även den som inte är medlem till det här eventet, kostnad 150 kr och women only. Eller så passar du på att bli medlem först 😘

Biljetter och info hittar du här

event 2021

🗓 Tisdag den 14:e december kl. 12-13.15
👩‍💻 Digitalt via Zoom.
🌟 Reservera din plats här

På ett eller annat sätt finns sorg i våra liv, antingen bär vi på den själva eller så känner vi någon som drabbats av sorg. För Helena Sörmander kom sorgen in i hennes liv från en dag till en annan och genom sin resa genom sorgen har hon lärt sig att den kommer i många skepnader och former men att många bär på den.
Hur möter man en annan människa i sorg? Hur möter man sig själv i sorgen?

Nu närmar vi oss jul och erbjuder dig en stund att stanna upp, reflektera och uppskatta det du har. En påminnelse om vad som är viktigt på riktigt.

 

🌟VAD: Föreläsning om sorg med Helena Sörmander
🌟NÄR: Tisdag den 14:e december kl. 12-13.15 (sista stunden är frågestund som går att avvika från ifall du måste jobba)
🌟VAR: Digitalt, du får en zoomlänk när du anmäler dig.

 

Eventet är öppet för alla, oavsett om du är medlem i EDGE eller ej. Men medlemskap i EDGE är gratis så varmt välkommen till vårt nätverk ✨
Medlem blir du här på hemsidan 🧡

EDGE Höstglöd

 

🗓 Söndag den 21:a november kl. 15-17.
👩‍💻 Stort inspirationsevent, digitalt via Zoom.
☕️ Reservera din plats här

Söndag den 21:a november bjuder vi in till inspiration och egentid tillsammans med EDGE! ✨

Sätt telefonen på flight mode, gosa in dig under den mjukaste filten och häll upp varm dryck i favoritmuggen ☕️

Unna dig en egen eftermiddag samtidigt som du får chansen att lära känna andra kvinnor från hela Sverige och framförallt inspireras av våra härliga gäster! 🧡

 

🔥NÄR: Söndag den 21:a november kl. 15-17

🔥VAR: Digitalt, anmäl dig för att få länken.

🔥HUR: Anmäl dig här, det är gratis för alla medlemmar i EDGE, är du inte medlem än kan du bli det kostnadsfritt på www.edgefemalenetwork.se

Är du inte medlem i EDGE är du ändå välkommen. Biljetten kostar 100 kr och den köper du här först och anmäler dig sedan till eventet här.  Men som sagt, eventet är gratis för medlemmar och att bli medlem i EDGE kostar 0 kr 😘

Reservera din plats senast den 19:e november. Boka din biljett här 🧡

Inspiratörer Edge Höstglöd

Möt the QUEEN of Linkedin, Tina Lindahl 

Du kommer att lära dig mer om:

🌟 Hur världens största affärsnätverk på 744 miljoner medlemmar har utvecklats; hur fungerar plattformen idag?

🌟 Vad är möjligheterna att stärka ditt personliga varumärke och även företaget du representerar?

🌟 Vi reder ut begreppet Social Selling och hur du praktiskt kan jobba med det!


Om Tina

Efter att ha tagit beslutet att bryta upp från karriären som chef i Stockholm och flytta tillbaka till hemstaden Örebro, så tänkte Tina Lindahl och hennes man att det borde vara enkelt att komma in i nya nätverk och få nya jobb. 

Det blev det motsatta. Tina vände sig till sitt nätverk på LinkedIn för att hitta uppdrag och även för att bygga ett lokalt nätverk i Örebro. Hon bestämde sig för att stärka sitt personliga varumärke på plattformen genom att dela med sig av sina erfarenheter, sina värderingar och personlighet för att attrahera personer av värde. 


Till slut knäckte hon koden för hur du skapar ett nätverk som jobbar åt dig. Så nu är det din tur att lära dig och ta del av Tinas bästa tips! 🙌

www.tinalindahl.se

 

Ellinor Otter: Entreprenör, feminist, mamma & spirituell nybörjare!

 

Efter att ha tröttnat på kulturen i techbranschen där kvinnor känner sig trakasserade, nedvärderade och ej respekterade sa Ellinor upp sig för att en gång för alla förändra branschen! 

”Efterfrågan på kvinnor inom tech är enorm men trots det är det många som väljer att lämna på grund av jargong och kultur”

Nu driver Ellinor rekryterings- och jämställdhetsföretaget We Exist som hjälper företag attrahera, rekrytera och behålla sin kvinnliga medarbetare inom tech. Och ser till att kvinnor matchas med företag som är female friendly och förstår vad jämställdhet är! 


Om Ellinor

Ellinor är kvinnan som hade mensquiz för grabbarna i teamet, spelar Harry Potter eller candy crush så fort hon får chansen, delar livet med en entreprenör, lyssnar på svensk hip hop och backar brudarna så fort hon får chansen!

Vi välkomnar dig att inspireras av Ellinors resa med att starta företag, att vara entreprenör och småbarnsförälder och vad som hände när hon för första gången började jobba med sig själv med hjälp av en female embodiment coach. 

Vi vågar lova att detta blir ett möte som kommer inspirera! 🧡

www.weexist.se

EDGE Power Break -lunchsnack

🗓 Tisdag den 8:e juni EDGE SUMMER BREAK
👩‍💻 Digital träff via Zoom. En tisdag i månaden kl. 12-13

Välkommen till en peppig och energifull timme där vi diskuterar spännande ämnen och utbyter erfarenheter. 

Öppet för alla, både medlemmar och nyfikna. Anmäl dig här så skickar vi inbjudan och länk.

Den 8:e juni ses vi för sommarens sista event: EDGE Power Break som tillfälligt bytt namn till SUMMER BREAK. 

Vi lovar dig en en härlig timme som du kommer lämna med mer energi än när du kom. Vi ses! 

två kvinnor samtalar - edge female network

Gå din dröm till mötes

🗓 Torsdag 3:e juni kl. 18-20
👩‍💻 Digital träff via Zoom. 

En inspirationsföreläsning + workshop om hur du kan ta tillbaka makten över ditt liv och komma närmare din dröm på sätt som kanske överraskar dig. 

Möt Elsa Pettersson som i sin hjärt-drivna business hjälper dig att skapa utrymme i ditt undermedvetna så att livets möjligheter enklare kan ramla ner i knät på dig. Det som ofta håller oss tillbaka är förlegade sanningar och tillvägagångssätt som vi plockat på oss i vårt förflutna.

Elsa är experten på att skilja mellan hjärta och rädsla för att sen guida dig hur du kan ta dig vidare på en mer autentisk och rolig väg. 

Med hjälp av sin intuition,  spännande verktyg och erfarenheter hjälper Elsa oss att se hur du kan gå din dröm till mötes redan idag! Boka din plats här

 

Processed with VSCO with f2 preset

Vässa ditt personliga varumärke

🗓 Måndag 10:e maj kl. 18-20
👩‍💻 Digital träff via Zoom. 

YES! jag vill boka en plats 

Vad är egentligen ett personligt varumärke och varför att det viktigt att vi jobbar med det? Boka in måndagen den 10 maj för ännu ett spännande kvällsevent med Edge! Den här gången kommer vi coachas av ingen mindre än fantastiska Amanda Herzog 🔥🔥

Amanda är egenföretagare och konsult inom marknadsföring och kommunikation och driver sitt företag i Jönköping med planer att exapandera till Stockholm. För fyra år sen kom Amanda till Sverige från USA för att studera och när hon väl skulle ut på den svenska arbetsmarknaden upptäckte hon snabbt att det var stora skillnader mot den amerikanska. Detta ledde till att hon snabbt fick lära sig att bygga ett personligt varumärke och öva på att nätverka.

Nu vill hon lära ut detta till andra. Att förstå vad ett personligt varumärke är och hur man kan använda detta kraftfulla verktyg för att nå sina professionella mål 👊

Varmt välkomna till denna workshop! För dig som är medlem i EDGE ingår det här eventet i ditt medlemskap. För dig som är nyfiken och vill testa EDGE för första gången, varmt välkommen som gäst. 

Boka din plats här! 

Time to get "witchy"

🗓 Måndag 12:e april kl. 18:00
👩‍💻 Digital träff via Zoom. 

Den kvinnliga koppen, örter, brygder och vad i naturens skafferi som kan göra skillnad för dig! 

Låter det spännande? Varmt välkommen till en spännande kväll med Teresia Millberg, certifierad zonterapeut som med lång erfarenhet av alternativa medel fokuserar på att förbättra sin hälsa. Yoga och icke-dualistisk tantra har varit en viktig del av hennes vuxna liv och vägen mot välbefinnande och nu lutar hon sig även lika mycket mot naturbaserade traditioner för att stötta sin kropp och själ. 

Teresias rötter kommer alltid finnas i växtriket och ett evigt sökande efter skönhet är en drivkraft som tagit henne genom utbildningar som florist, trädgårdsmästare på mastersnivå och intuitiv växtmedicin. Hon älskar att vara ute i naturen, kolla på månen och röra grytor och på sin kropp till rytmen av svängig musik. 

Vi ses! 

Anmäl dig till edgefemalenetwork@gmail.com senast den 10:e april.
Eventet ingår i medlemskapet. Gästbiljett säljs i mån av plats. 

närbild tjej och dator - edge female network

Stand out digitalt!

🗓 Måndag 15:e februari kl.18-20
👩‍💻 Digital träff via Zoom. 

Välkommen till en kväll där vi går utanför vår comfort zone i kommunikation och rörelse! 

Du kommer dels att få ta del av kommunikationsproffset Josefina Sahlin som guidar oss genom hur du kan marknadsför dig själv digitalt. Bland annat kommer du få lära dig hantera dig själv digitalt, få kunskap inom visuella videobilder och olika digitala tekniker. Högst aktuellt ”i dessa tider”.

Allt stillasittande och digitalt behöver också sin motpol, så varmt välkommen säger vi till Eva Chatsigeorgiadou som kommer inspirera oss till ett tidlöst, kvinnligt och endorfinigt sätt röra på dig efter alla timmar spenderade framför skärmen.

Anmäl dig senast lördag den 13:e februari. Gratis för medlemmar eller dig som provar ett EDGE-event för första gången! 

edgefemalenetwork@gmail.com

Mål, drömmar och framgång

🗓 Torsdag den 21:a januari kl. 18:00 – 20:00
👩‍💻 Digital träff via Zoom. 

Vill du starta 2021 med en riktig boost i hur du kan göra verklighet av dina drömmar och inspireras av häftiga kvinnor som redan nått sina mål? Häng med oss på en härlig föreläsning och workshop där vi kommer dyka djupare i detta!

Alla deltagare får dessutom en workbook av coachen @beunstoppabl3 som ni kan använda på vägen mot era mål!

OCH så kommer vi få inspireras av grymma @alina_jernbom, den yngsta kvinnliga hotelldirektören inom Nordic Hotels and Resorts.

Anmäl dig senast på tisdag den 19/1 till edgefemalenetwork@gmail.com 

Internationella Kvinnodagen 2021

Power, pengar, magi och njutning!

🗓 Söndag 7 mars kl. 16:00
👩‍💻 Digital träff via Zoom. 

Välkommen att uppmärksamma Internationella Kvinnodagen tillsammans med Edge Female Network.
För att så många som möjligt ska kunna delta kör vi en livesänd söndagseftermiddag den 7 mars. Programmet kommer vara fullspäckat med häftiga kvinnor som utstrålar inspiration och delar med sig av sin kunskap.

Vi kör igång kl 16.00 men för dem som vill testa tekniken och passa på att mingla lite innan öppnar vi upp sändningen 15.45.

Programmet:
* Mia Ingelström och Veronica Linarfve
Powerduon Mia Ingelström och Veronica Linarfve har tillsammans skrivit succéboken ”Ekonomi-PT:ns handbok för kvinnor – så blir du ekonomiskt tryggare, starkare och friare” som just nu syns överallt i media och har fått högsta betyg av recensenterna.

Den 7 mars gästar de oss för att prata om varför du ska ta makten över dina pengar, hur du kommer igång, vilka de vanligaste kvinnofällorna är relaterade till ekonomi och hur du undviker dem. Som medlem i Edge kommer du också kunna köpa boken direkt av författarna i samband med webinariet.

* Marika Smith

Marika Smith är sexinspiratör och rådgivare, och driver podcasten ”Sex på riktigt” där hon hjälper vanliga personer få nya perspektiv på sina vanliga sexproblem. Marikas programpunkt kommer att handla om hur fler och fler kvinnor tröttnar på ”husfridsligg” och istället börjar använda sexualiteten som utgångspunkt för att hitta sig själva och börja leva mer intuitivt och autentiskt även på andra områden. Marika kallar dem ”passionistor” och ger sina bästa tips för hur du kan hitta en sån i dig själv.

* Caronline Ravn
Caroline Ravn är en av världens få kvinnliga magiker. Hon är trollkonstnären som tagit världen med storm. Med ett flertal utmärkelser och utsålda teatrar i bl.a. Stockholm, Amsterdam och New York i bagaget är hon trygg på scen och tar sig an sin publik med charm, humor och träffsäkerhet.

Caroline har älskat trolleri ända sedan hon som litet barn lärde sig att trolla av sin farfar och kombinerar effektivt humor, klassiskt entertainment och tankeläsning med häpnadsväckande trolleritrick. Basware, Spotify, ICA, AFA Försäkring, Mojang och många fler anlitar Caroline för att inspirera, underhålla och leverera det där extra till evenemanget. Söndagen den 7:e mars kommer Caroline Ravn vara vår vår konferencier och magiker.

* Emelie Lund

Emelie Lund är 25-åringen, entreprenören och civilekonomen som brinner för affärsutveckling och kvinnligt företagande och som aldrig låtit något stoppa henne i jakten på att nå sina drömmar. Bland annat fick hon som 16-åring höra av läkare att hon på grund av sin sjukdom inte skulle kunna gå mer i skolan och har idag diagnostiserats med ME/cfs, en sjukdom som ofta leder till sjukskrivning resten av livet. Men Emelie kunde inte acceptera att hennes drömmar skulle läggas åt sidan utan fann istället ett sätt att leva med sjukdomen i vardagen. Idag driver hon städbolaget Hemtrevligt som omsätter ca 2 miljoner kronor.

Hur skaffar jag en biljett? 

För dig som är medlem i Edge Female Network och har betalat ditt medlemskap för mars är eventet gratis, icke medlemmar betalar 200 kronor.
Som medlem i EDGE får du även tillgång ett starkt nätverk, oändlig stöttning av andra kvinnor och deltar gratis i EDGEs övriga event under 2021. Vill du bli medlem samt anmäla dig till eventet kan du göra det här på vår hemsida och länkas vidare till vår betalsida. Därefter skickar du ett mail  till ditt lokala nätverk eller EDGE Sverige. 
Du som redan är medlem anmäler dig till eventet genom att maila oss  Anmälan för medlemmar öppnar måndag den 22/2.
Vill du enbart anmäla dig till eventet gör du det via vår hemsida från och med torsdag den 25/2.

Vi ses den 7:e mars!

Kom in i värmen genom att gå med i Facebookgruppen EDGE Female Network och följ oss på instagram @edgefemalenetwork

För frågor eller medlemskap, hör av dig till: edgefemalenetwork@gmail.com
 
Vi ses den 7:e mars!
logga svart - edge female network
örhänge kvinnosymbol - edge female network